Rijschoolericbakker
Image default
Gezondheid

Acupunctuur Eindhoven: eerlijke tarieven voor goede behandelingen

Bij fijne Acupunctuur Eindhoven zult u geholpen worden door een ervaren gediplomeerde TCM-therapeut. Met jarenlange ervaring weet zij immers de beste manier om u te behandelen en uw klachten te verhelpen. Acupunctuur is een geneesmiddel waar de juiste kennis voor nodig is om het goed uit te voeren. Doordat wij eerlijke tarieven vragen voor de behandelingen die wij aanbieden, is het voor iedereen mogelijk om bij Acupunctuur Eindhoven geholpen te worden.

 

Bij Acupunctuur Eindhoven zult u het verschil merken

 

Door middel van verschillende klachten, helpt onze kliniek u verder bij vervelende klachten. Acupunctuur is er namelijk voor verschillende klachten, voor zowel lichamelijke als bij geestelijke. Het biedt daardoor ook een uitkomst voor rokers of mensen die een paar kilo wil afvallen. Bij Acupunctuur Eindhoven kunt u een persoonlijke aanpak verwachten in combinatie met hoge medische ethiek en deskundige behandelingen.

 

Wij luisteren graag naar uw klachten en zullen op basis van de diagnose een behandelplan opstellen met behandelingen die bijdragen aan het duurzaam oplossen van de klachten. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor acupunctuur therapie, cupping behandelingen, voet reflex zonetherapie en medicinale massage genaamd Tui Na. Een combinatie van de behandelingen kunnen wij u ook leveren wanneer dit gaat helpen bij het bestrijden van de pijn.

 

Wij vragen eerlijke prijzen om u zo goed mogelijk van deinst te zijn. Veelal worden deze behandelingen ook vergoed, hiervoor dient u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Maar wanneer u dit niet vergoedt krijgt, zijn onze prijzen alsnog aangenaam. Wanneer u bij ons behandelt wil worden, is het niet nodig om een doorverwijzing van uw huisarts te hebben. Wij helpen iedereen bij Acupunctuur Eindhoven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of het vastleggen van een behandeling.