Rijschoolericbakker

Baardbalsem Sandalwood: bestel voordelig en snel online

Eén van onze best verkochte producten is de baardbalsem Sandalwood. De baardbalsem kopen heeft voordelen namelijk het is een zacht geurende baardbalsem met het parfum van sandalhout. Deze baardbalsem is erg rijk aan etherische olien en bijenwas. Een echt natuur product dus! Welke plantaardige olien zitten er in deze baardbalsem? In de eerste plaats bevat de baardbalsem Sandalwood  een grote hoeveelheid shea butter. Daarnaast bevat deze baardbalsem andere plantaardige oliën die het een heerlijk geurende baardbalsem maken. Deze baardbalsem maakt iedere baard dragende man blij!

Instructie voor het gebruik van een baardbalsem

Bij deze tekst en uitleg over het gebruik van onze baardbalsem Sandalwood. Het gebruik van de baardbalsem is zeer eenvoudig. Mijn zoon van vijf weet hoe je een baardbalsem moet gebruiken! Zorg ervoor dat je baard goed droog is voordat je de baardbalsem gaat gebruiken. Maak eerst het blikje baardbalsem open. Neem een flinke ‘lik’ met je wijsvinger uit het blikje baardbalsem. Als je dat gedaan hebt wrijf je de baardbalsem tussen wijsvinger en duim. Tenslotte breng je in zacht masserende bewegingen de baardbalsem aan in je baard. Deze baardbalsem heeft een lange ‘hold’, één keer per dag baardbalsem aanbrengen is voldoende. Het is overigens niet nodig om elke dag baardbalsem aan te brengen.

Wat je beter niet kunt doen

Ook al ruikt onze baardbalsem verschrikkelijk lekker, snoep alsjeblieft niet uit het blikje. Een baardbalsem is bedoeld om je baard te stylen, en is eigenlijk niet bedoeld voor menselijke consumptie. Onze baardbalsem Sandalwood ruikt namelijk vreselijk lekker en het zou zo maar kunnen gebeuren, dat je een lik met je tong in plaats van met je vinger uit het blikje met baardbalsem neemt. Dat is nu niet de bedoeling! Ga met spoed naar het ziekenhuis om de baardbalsem uit je maag te laten pompen. Anders kan het erg vervelend kan schuimen.Rijschoolericbakker

Blauwe lokken, een groene bob of glitters in je haar; bij onze trendy kapsalon in Utrecht is geen we

Wilt u groen, geel, rood, oranje, paars, goud, zilver, blauw of zelfs alle kleuren haar maar wilt u reguliere kapper u niet verder helpen? Onze kinky kapsalon in Utrecht helpt iedereen met al zijn of haar wensen verder! Of die nu degelijk, wild, gek, vreemd of zoals wij zeggen: gewoonweg geweldig zijn! Wij helpen jou graag verder! Want onze ruimdenkende, kundige en uitgesproken kapsalon in Utrecht durven alle opdrachten aan! Want ja: wij maken graag statements en die statements die maken wij graag samen met u en uw haar! Dus of je nu een meisje bent van achttien die als Nicki Minaj groene lokken wil, een vrouw van zestig die een korte blauwe bob wil of een man die een zwarte lange staart met glitters wil; wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan! Laat je dan ook niet langer wijs maken dat jou wensen te gek, te wild, te opvallend of zoals wij zeggen te uniek zijn; jou idee is top en onze kapsalon in Utrecht gaat jou wensen samen met jou waarmaken! Wacht dan ook niet langer en kom voor niet alleen een make-over maar ook een super gezellige meeting naar onze kapper in Utrecht! Want ja; wij maken van iedere afspraak een waar feestje! Zo krijg je bij onze kapper in Utrecht geen kopje koffie aangeboden maar een fles champagne, en zo krijg je geen koekje maar een stuk taart van ons! Onze kapper in Utrecht pakt iedere dag van het jaar uit! Doe je met ons mee? Wij kunnen niet wachten!

Maak een waar feest van je bezoek aan onze kapsalon!

Wil je van je bezoek aan onze kapsalon in Utrecht een waar feest maken? Laat het ons dan weten! Wij regelen op verzoek confettikanonnen, spuitflessen, kandelaars, muziek en verdere decoratie en activiteiten! Bij onze kapsalon in Utrecht is alles mogelijk, ja: alles!