Rijschoolericbakker
Image default
Auto's en Motoren

Duidelijke lessen bij de rijschool in Blaricum

Bij de beste rijschool in Blaricum ben je verzekerd van het halen van je rijbewijs, want je krijgt een examengarantie aangeboden. Je hebt hiermee een extra zekerheid om je rijbewijs te gaan halen aan de hand van de rijles bij de rijschool in Blaricum. Deze garantie kan worden aangeboden met het traject waarin een duidelijk advies wordt gegeven en waar ook een tussentijdse toets in zit begrepen. Wanneer er wordt aangegeven door de rijschool in Blaricum dat je klaar bent voor een rijexamen en je halt het onverhoopt toch niet dan mag je op kosten van de rijschool weer een nieuw examen afnemen. 

Een momentopname zegt niet alles

Het examen dat je moet afleggen bij het CBR is een momentopname en daar kan natuurlijk wel eens een keer wat misgaan. Je bent misschien extra zenuwachtig, waardoor de prestatie niet helemaal hetzelfde is wals wat jij in je mars hebt. Ook kan het zo zijn dat externe factoren ervoor zorgen dat jij je examen niet haalt. Dat kunnen situaties zijn in je privé leven of in je werkzame leven en dat kan invloed hebben op het examen. Om jou als leerling tegemoet te komen zal de rijschool in Blaricum je de kosten teruggeven wanneer je het niet haalt, omdat de rijschool in Blaricum vertrouwen in je heeft. 

Voorwaarden van de tegemoetkoming in de kosten

De voorwaarden van de garantie van het examen zijn als volgt. Je moet wel een proefles hebben gevolgd, je moet het advies hebben opgevolgd dat je in het pakket wordt gegeven. Je hebt daarnaast ook alle huiswerkopdrachten gemaakt die je zijn gegeven, en je hebt voldaan aan alle financiële verplichtingen. Ook heb je een theorie examen gehaald en heb je de opleiding niet meer dan 3 weken achter elkaar onderbroken. Voldoe je aan deze eisen dan is de examengarantie op jou van toepassing.