Rijschoolericbakker
Image default
Aanbiedingen

Het wordt eerder donker: alles over gevelverlichting

Met de donkere maanden weer op komst is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan goede reclame. Gevelverlichting kan daarbij een uitkomst bieden. Dit soort verlichting hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en komt in verschillende vormen en maten. Daarom is het verstandig om je te laten informeren over de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

 

Verschillende soorten letters

Zoals gezegd komt verlichting in verschillende vormen en maten. Belangrijk is om iets te kiezen wat bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld voor de meeste verlichting kiezen of ze door een interne of externe bron verlicht worden. Het is altijd verstandig om je hierin te laten adviseren door een specialist, want hier spelen een hoop factoren mee.  

 

Doosletters 

Doosletters zijn letters die ieder op zichzelf verlicht zijn. Dat betekent dat er per letter licht uitgestraald wordt naar de voorkant. Je kunt ook doosletters krijgen die licht uitstralen naar de achterkant. Dit zorgt ervoor dat de letters als het ware omringd worden door licht, wat een tof effect geeft. 

 

Gevelletters met lightline 

Een iets minder bekende manier om je gevel te laten opvallen is door letters met lightline te gebruiken. Bij deze vorm van gevelverlichting wordt een zogeheten ‘koof’ boven de reclame gehangen. Op die manier wordt indirect licht gecreëerd. Het licht komt zo van boven en zorgt ervoor dat de letters zichtbaar zijn. Ook overdag ziet dit er mooi uit en in de avond hoeft dus alleen de lightline te worden aangezet.  

 

Passende gevelverlichting voor iedereen

Heb je tijdens het lezen van deze tekst inspiratie opgedaan en ben je helemaal klaar voor nieuwe gevelverlichting? Je wilt natuurlijk niet in het duister moeten tasten. Kies daarom voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verlichte belettering en de plaatsing hiervan. Bij Bosman Reklame word je van A tot Z geholpen met het uitkiezen van nieuwe gevelverlichting en de montage hiervan. Zo ben je altijd zichtbaar, ook tijdens de donkere wintermaanden. 

 

https://www.bosmanreklame.com/