Rijschoolericbakker
Image default
Onderwijs

Hoe zit het met de slagingspercentages voor jongeren onder de 18 jaar?

Jongeren onder de 18 jaar hebben het laagste slagingspercentage. Het landelijk gemiddelde ligt rond de 52% terwijl het gemiddelde slagingspercentage van jongeren onder de 18 jaar rond de 42% ligt. Ben je nog geen 18 maar kan je niet wachten om je auto of scooter theorie alvast te halen? Overweeg dan vooral een theorie cursus.

Theorie-examen halen onder de 18 jaar

Kan je niet wachten om een auto te rijden? Vanaf 16 jaar mag je je theorie-examen al halen. Wat wij vaak zien is dat jongeren niet het geduld hebben om het hele theorie boek te lezen, wat natuurlijk zeer begrijpelijk is. Met een paar oefentoetsen denken zij het te halen maar dit valt vaak tegen. CBR heeft allerlei lastige vragen die zelfs niet eens in het boek staan opgenomen in het examen. Met een theorie cursus weet je dat je goed voorbereid bent op het theorie examen. Ook behandelen wij bij dagcursus.nl de theorie die niet in het boek staat, naast de theorie die natuurlijk wel in het boek staat. Je wordt met een dag theorie cursus goed voorbereid op het examen en daarom kunnen wij een hoog slagingspercentage garanderen. 

Theorie cursus in een dag

Wil jij snel je theorie examen halen? Dit kan al binnen een dag. Dagcursus.nl plant voor jou een examen in, in de middag en daarvoor stomen wij je de hele dag klaar voor het examen die je later die dag hebt. In deze theorie cursus leren wij jou alle tips en trics die je moet weten om het examen te halen. Met zo’n theorie cursus hoeft het theorie examen dus geen hel te zijn waar mensen lang mee blijven zitten omdat ze het telkens weer niet halen. Kies gelijk voor een theorie cursus en dan ben je er binnen één dag vanaf.