Rijschoolericbakker
Image default
Auto's en Motoren

Wil je snel je rijbewijs? Grote slagingskans bij Rijschool in Tilburg

Droom je al jaren van het hebben van je rijbewijs? Ben je eindelijk zover, wil je het snel halen maar kun je niet besluiten bij wie? Lees dan hier enkele tips waarom je voor Verkeersschool Tilburg Michael zou moeten kiezen. Wij zijn een SRB-erkende rijschool (Stichting Rijschool Belang). 

Alle tips op een rijtje 

Tip 1 Proefles 

Voor je besluit te beginnen is het mogelijk je aan te melden voor een gratis proefles. Na aanmelding maken we een korte rit en bespreken daarna hoe dit is gegaan. Aan de hand daarvan kunnen we samen vaststellen hoe we verder gaan en hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben. Jij bepaalt of en wanneer je wil beginnen. 

Tip 2 Het juiste pakket 

Voor studenten bieden wij een speciaal studentenpakket. Verder hebben wij diverse startpakketten oplopend van 10 lessen (voor hen die snel willen afrijden) tot 52 lessen (voor hen die iets meer tijd nodig hebben) en altijd scherp geprijsd. In overleg kan een pakket in vijf termijnen afbetaald worden. 

Tip 3 Begeleiding 

Wij zorgen voor de juiste begeleiding en hebben aandacht voor detail zodat de weg naar het halen van je rijbewijs in Tilburg zo prettig mogelijk verloopt. Jij bent een individu, geen nummer. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een tussentijdse toets afleggen. Een CBR examinator en je eigen instructeur rijden dan mee. Hierna wordt besproken welke punten nog aandacht verdienen. Je kans van slagen wordt zo groter omdat je angst voor het echte examen verdwijnt. Deze manier van begeleiden resulteert uiteindelijk in een hoge slagingskans en het afleveren van goede en vooral ook veilige chauffeurs. 

Tip 4 Theorie 

Je kunt je praktijkexamen pas doen als je het theoriecertificaat hebt behaald. Begin hier dus op tijd mee zodat jij je volledig op je rijlessen en het aankomend examen kunt richten. Je kunt voor je theorie een proefexamen afleggen zodat je weet hoe je ervoor staat. 

Tip 5 Vaste instructeur 

Bij onze Rijschool in Tilburg krijg je een vaste instructeur toegewezen, dit biedt zekerheid, is prettiger en geeft vertrouwen en rust. Mocht het tussentijds toch niet klikken dan kun je alsnog wisselen. Het is belangrijk dat jij je er goed bij voelt. 

Faalangst examen 

Vind je het moeilijk je zenuwen onder controle te houden? Lukt het niet te slagen omdat je volledig blokkeert en niet kunt presteren? Doe dan het faalangst examen. Dit geeft rust en de slagingskans wordt hierdoor vele malen groter. Ook dit is mogelijk via Verkeersschool Michael

Nog vragen? Wil je een intakegesprek of een proefles aanvragen? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

https://www.vsmichael.nl/

Gerelateerde artikelen

Begin vandaag nog met lessen bij een Rijschool Wierden

Je rijbewijs in Amsterdam halen?

Zeer ervaren rijschool in Amsterdam