Rijschoolericbakker
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie op doen voor de feestdagen?

Inspiratie op doen voor de feestdagen?

De feestdagen zitten er weer aan te komen. Veel mensen zijn al druk bezig met het scoren van een nieuwe outfit met bijvoorbeeld veel glitters, de kerstboom wordt al klaar gezet, er wordt al nagedacht over het kerstdiner, maar ook de nagels moeten weer gedaan worden. Zonder nagellak is jouw outfit niet compleet tijdens de feestdagen. Maar wat zijn de nieuwste trends? Welke kleuren passen goed bij mijn outfit? Wil ik zelf mijn nagels lakken of moet ik een afspraak inplannen bij een salon? Dit zijn allemaal vragen waar je je niet te druk om moet maken. In deze blog geven wij jou wat inspiratie over de verschillende nagellooks tijdens de feestdagen.

 

Glitter nagels

Glitters horen er nu eenmaal een beetje bij tijdens de feestdagen en mag niet ontbreken bij jouw outfit. Ze zeggen altijd: hoe meer, hoe beter. Heb je een basic outfit, dan is het vooral leuk om jouw nagels te lakken met glitter nagellak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit zilver of goud, maar je kunt ook voor een rode of groene kleur gaan. 

 

French manicure

Bijna iedereen kent wel de French manicure. Het is een redelijk natuurlijke look die eigenlijk bij iedere outfit past. Voor de feestdagen kun je er een extra touch aan toevoegen door er een kersttintje aan te geven. Begin bijvoorbeeld met een donkergroene kleur en voeg daar een zilveren halve maan aan de onderrand van jouw nagel aan toe. 

 

Meerdere kleuren

Je ziet het nu steeds vaker dat één, of soms ook meerdere nagels een andere kleur heeft dan de rest van de nagels. Dit kan soms een totaal afwijkende kleur zijn, maar ook een lichtere of donkerdere kleur. Hier zijn diverse Topcode Cosmetics kleuren voor te gebruiken, waaronder een nude of roze gellak. Ook kun je ervoor kiezen om de nagels te lakken met een printje erin of er een nagelsticker op te plakken.

https://www.topcodecosmetics.nl/