Rijschoolericbakker
Image default
Auto's en Motoren

Je scooter theoriecertificaat haal je meteen met Gelijk Geslaagd

De scooter theorie met de beste hulp binnen twee dagen aangeleerd krijgen, lijkt jou dat ook wel wat? Kom dan snel onze tweedaagse scooter theoriecursus volgen. Succes gegarandeerd! Wie wij zijn? Wij zijn Gelijk Geslaagd en laten jou zeer snel slagen voor het CBR scootertheorie examen, zodat jij zo snel mogelijk kunt gaan genieten van je nieuwe scooter.

Wellicht heb je een scooter voor je 16e verjaardag cadeau gekregen. Wat een geluk! Of heb je hard gespaart om je eigen scooter te kunnen kopen. Wat een doorzetter ben jij! En is nu, of bijna, de dag aangebroken waarop je eindelijk oud genoeg bent om de weg op te mogen gaan met jouw scooter? Je bent verplicht om eerst het scooter theorie examen van het CBR met succes af te leggen. Best een beetje balen dit, dat snappen wij maar al te goed. Want die saaie theorie aanleren, daar zit toch niemand op te wachten? Toch maar even doorbijten, want wanneer je niet in het bezit bent van het scootercertificaat mag je echt de weg niet op.

Gelukkig zijn wij er om jou te helpen! Wij weten als geen ander dat het aanleren van de scootertheorie een zware kluif is. De stof is saai en langdradig, de leerboeken zijn veel te dik. De theorie kan lastig te begrijpen zijn en je concentreren op saaie stof is ook een flinke uitdaging. De meeste mensen zijn dan ook een aardige tijd bezig om alle scootertheorie in hun hoofd te stampen.

Maar niet met ons, want met ons ben je dus binnen twee dagen al klaar. Op zondag, de eerste dag, kom je bij ons leren tussen 12u en 18u. We laten je natuurlijk niet helemaal zelf leren, je krijgt een steengoede theorieles van één van onze docenten. Trucjes om de lesstof te onthouden, de leukste ezelsbruggetjes en oefenen met de beste oefenexamens. Na deze dag zit alle scootertheorie stevig in jouw hoofd. De volgende dag, op maandag, nemen we de lesstof nog even kort met je door. Dit doen we tussen 07u en 09u. Hierna ga je meteen het CBR examen maken, waar je natuurlijk voor zult slagen!

Diverse theoriecursussen, zeer veel locaties

De scooter theoriecursus is onder andere te volgen in Rijswijk en Rotterdam. Naast de scooter theoriecursus kan je ook een auto- en een motortheoriecursus bij ons volgen. Wij geven onder andere de motor theoriecursus in Barendrecht, Eindhoven en Amsterdam. De auto theoriecursus wordt onder andere gegeven in Delft, Leiden en Utrecht.

https://www.gelijkgeslaagd.com/