Rijschoolericbakker
Image default
Recreation / Motorcycles

Onderhoud, schadeherstel en pechhulp bij private lease van XLEasy

Het beste onderhoud voor uw leaseauto
Bij XLEasy bieden we een compleet leasepakket, met gunstige voorwaarden, zodat u met een prettig gevoel in uw leaseauto op pad kunt gaan. Uiteraard is het onderhoud van uw auto inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs. Om het voor u makkelijk te maken hoeft u voor dit onderhoud uw auto niet naar XLEasy in Apeldoorn te brengen. U kunt gewoon uw auto naar een onderhoudsbedrijf bij u in de buurt brengen. Super gemakkelijk. We stellen wel als voorwaarde dat dit onderhoudsbedrijf erkend is door de importeur van uw auto, want uw auto verdient tenslotte het beste onderhoud. 

Ook schadeherstel is heel easy met private lease bij XLEasy
Heeft u schade aan de auto? Heel erg vervelend, maar het is wel zaak om de auto snel te repareren en de auto netjes te houden. Omdat we zeker willen zijn van perfect schadeherstel, doen we dat altijd zelf in onze vestiging in Apeldoorn. En omdat we begrijpen dat u andere dingen te doen heeft dan uw auto naar ons toe te brengen, komen wij de auto zelf halen. En na de reparatie, brengen we uw auto snel weer terug, zonder kosten. Als dat niet easy is! Duurt de reparatie langer dan 72 uur? Daar betaalt u natuurlijk geen vast maandelijks leasebedrag voor! Dus als u langer dan 72 uur uw auto moet missen, krijgt u een andere vergelijkbare auto te leen, precies zoals u mag verwachten. Dat zijn enkele voordelen van het prive leasen van een auto bij XLEasy.

Tiptop pechhulp voor onderweg bij private lease van XLEasy
Door secuur en vakkundig onderhoud proberen we pech te voorkomen. Helaas lukt dat niet altijd en dan staat u toch aan de kant van de weg met een kaduke auto. Gelukkig komt dit niet zo vaak voor en zijn veel mankementen te voorkomen door periodiek preventief onderhoud. Maar als het gebeurt dan kunt u vertrouwen op XLEasy. Bel ons en we regelen zo snel mogelijk pechhulp. Zo heeft XLEasy bijvoorbeeld prima afspraken met de ANWB Wegenwacht. U kunt erop vertrouwen dat we alles zullen doen om u zo snel mogelijk weer op weg helpen.