Rijschoolericbakker
Image default
Recreation / Motorcycles

Op zoek naar een garage in Ede?

Bent u op zoek naar een garage in Ede? Dan bent u bij AutoTotaal aan het juiste adres. Wij zijn dé voordelige autogarage in de omgeving van Ede. Of u nu een particuliere- of zakelijke klant bent, wij staan klaar voor iedereen. U kunt ons inschakelen voor onderhoud van uw auto of voor een APK-keuring.

Onderhoud aan uw auto door een garage in Ede

AutoTotaal staat graag voor u klaar als garage in Ede als u graag onderhoud aan uw auto wilt laten verrichten. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een kleine of grote beurt en om wat voor merk auto het gaat. Wij geloven erin dat goed onderhoud zeer belangrijk is voor de bruikbaarheid en duurzaamheid van een auto (of ander voertuig). Ook is goed onderhoud zeer belangrijk voor uw eigen veiligheid en ook zorgt het voor lagere gebruikerskosten. Ook willen wij u verzekeren dat uw fabrieksgarantie niet verloopt als u onderhoud door ons laat verrichten.

Algemene Periodieke Keuring

De algemene periodieke keuring, ook wel bekend als de APK, is een autokeuring die wettelijk verplicht is in Nederland om de verkeersveiligheid te vergroten en het milieu te beschermen. Hoe vaak u een APK-keuring moet laten doen, hangt af van wat voor auto u rijdt. Rijdt u een nieuwe benzine auto? Dan moet u vier ja nadat u de auto heeft aangeschaft voor het eerst een keuring laten doen. Daarna moet u iedere twee jaar een keuring laten doen en als de auto weer wat ouder is, dan moet u dit jaarlijks laten doen. Als u geen geldige APK keuring krijgt, is het verboden om in het voertuig te rijden (tenzij u naar een APK-station onderweg bent). Doet u dit wel, dan kunt u rekenen op een boete. Bij AutoTotaal bieden wij een keuring aan voor een mooie en scherpe prijs. Hierbij maakt het niet uit wat voor auto u rijdt. Wij beginnen ook niet zomaar aan onderhoud maar bespreken dit altijd eerst met de eigenaar. Hierbij vinden wij het belangrijk om u zo snel mogelijk weer veilig op de weg te krijgen.