Rijschoolericbakker
Image default
Auto's en Motoren

Rijinstructeur opleiding

Rij instructeur worden

Wil jij graag rijinstructeur worden? Het is een baan met veel zekerheid. Want ieder jaar komen er nieuwe mensen bij in Nederland door geboorte of migratie. Hierdoor is het een baan waar altijd vraag naar is. Je kunt voor jezelf werken of voor een rijschool. Je kunt je eigen rijschool starten of een franchiser worden. De mogelijkheden zijn er erg breed en je kunt er goed mee verdienen. Bovendien kun je het breder pakken door bijvoorbeeld naast rijinstructeur auto ook je vergunning voor rijinstructeur motor in je zak te doen. Op deze manier heb je een bredere klantenkring en kun je enorm doorgroeien!

Rij instructeur

Als rij instructeur maak je de leerlingen klaar voor het rij examen. Om rijinstructeur te kunnen worden, dien je uiteraard in het bezit te zijn van de betreffende categorie rijbewijs. Dus als je een motor rij instructeur worden wilt, dien je te beschikken over een motorrijbewijs. Eenmaal geslaagd voor je rijinstructeur opleiding? Dan kan je beginnen met lesgeven. Om de 5 jaar moet je een wrm bijscholing volgen. Zo kun je je beroep blijven uitoefenen. 

Opleiding rijinstructeur

Wil jij een opleiding rijinstructeur volgen? Rijschool Academie is de beste opleidingsinstituut voor de opleiding tot rijinstructeur! Zij hebben namelijk een hoog slagingspercentage. Bovendien zijn de prijzen er erg gunstig, veel beter dan de concurrenten. Ook bieden zij een opleiding rijinstructeur met baangarantie aan. Wil je liever franchiser worden? Ook daar helpen ze je mee. Het is dus niet alleen de scherpe prijzen en de kwaliteit, maar ook de nauwe verbanden van de opleidingsinstituut met de rijscholen waardoor ik ze zeker kan aanraden.  Je kunt er terecht voor rijinstructeur auto, rijinstructeur motor, instructeur aanhangwagen en WRM bijscholing. Bovendien zijn ze in heel Nederland en erg centraal gelegen. Dus zowel de mogelijkheden als de bereikbaarheid zijn grote pluspunten die zij te bieden hebben.

 

https://www.rijschoolacademie.nl/