Rijles in Utrecht volgen tegen zeer goede prijs

Wil je graag starten met het volgen van rijlessen? Dan is het een goede keuze om deze bij ons te volgen. Met meer dan 125 rijscholen door heel Nederland is de kans groot dat jij bij jou in de buurt snel kan starten met het volgen van rijles Utrecht. Je kunt direct online een rijlespakket boeken zonder gratis proefles en zonder mogelijkheid om in termijnen te betalen, maar met een aantrekkelijke korting. Of je boekt een gratis proefles.

Hoe werkt rijles Utrecht?

Wil je rijles Utrecht volgen? Dan kan je een online pakket aanschaffen. Je bestelt en betaalt het pakket via de website. Nadat we jouw bestelling en betaling hebben ontvangen, selecteren we een rijinstructeur van bij jou in de buurt voor rijles Utrecht. De instructeur ontvangt jouw gegevens en neemt binnen 24 uur contact met je op om je eerste rijlessen af te spreken.

Hoe gaat het in zijn werk bij een proefles?

Wil je eerst een proefles volgen voordat je begint met een rijles Utrecht? Dat kan ook. Je meld je bij ons aan voor een gratis proefles.]Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, selecteren we een rijinstructeur van ]bij jou in de buurt voor een rijles Utrecht. We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt. Is het zover? Dan komt de rijinstructeur je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur. Tof hé? Geen zorgen, de instructeur zit naast je en kan je door middel van de dubbele bediening helpen de pedalen te bedienen. Na afloop van de eerste les, word je weer voor de deur afgezet.  Is de rijles Utrecht voorbij? Dan kun je in overleg met je instructeur een lespakket afspreken dat bij jou past. Hierdoor betaal je per les beduidend minder dan wanneer je losse lessen volgt. Zo kun je gaan starten met rijles Utrecht.