Rijschoolericbakker
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool Amsterdam heeft een speciaal pakket voor studenten

Ben jij een vrouw en wil je graag zo snel mogelijk beginnen met het halen van je rijbewijs? Neem een kijkje op de website van rijschool Amsterdam. Zij zijn een rijschool die alleen voor dames/vrouwen rijlessen organiseren en zullen er altijd voor zorgen dat jij op een goede manier je rijbewijs haalt. De rijschool heet Lady Rijles en is speciaal bedoeld voor dames. Ze bieden verschillende pakketten en mogelijkheden aan. Benieuwd wat voor pakketten zij aanbieden en wat de kosten hiervan zijn? Verder in dit artikel vertel ik nog wat meer over Lady Rijschool.

Studenten pakket. 

Wanneer je jong bent en nog op school zit en weinig geld hebt is het begrijpelijk dat sommige rijscholen bedragen vragen die jij niet zomaar kunt betalen. Lady Rijschool heeft meerdere betaalmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld elke les los betalen of een studenten pakket aanvragen. Één losse les kost 20 euro en een studenten pakket bestaat uit 10 lessen inclusief een examen voor maar 499 euro. Natuurlijk heeft niet iedereen de mazzel dat het na 10 lessen al klaar is, maar het is zeker niet onmogelijk. 

Spoedlessen

Lady rijschool biedt ook spoed pakketten aan waarmee binnen 3-5 dagen je rijbewijs al kunt halen. Je kunt een spoed pakket al aanvragen voor 1299 euro. In het spoedpakket zitten verschillende hoeveelheden rijlessen in. Hoe meer rijlessen je neemt hoe duurder de prijs uiteindelijk zal zijn. 

Weet je niet hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben en wil je hier graag advies in? Je kunt een proefles nemen voor 49,95 euro. De les duurt 90 minuten en na de les kan de instructeur je adviseren in een pakket dat bij jouw past. 

Ben je dus opzoek naar een rijschool in Amsterdam of omgeving? Neem dan contact op of maak een afspraak via de website om te kijken wanneer je kunt beginnen! Ben je geen vrouw? Dan kun je kunt bij Rijles in amsterdam volgen bij rijbewijsstore.