Rijschoolericbakker
Image default
Management

Small business startup ideas

Ideeën voor het opstarten van een klein bedrijf

 

1. Persoonlijke chef

Vergelijkbaar met een cateringbedrijf, maar minder betrokken en misschien flexibeler, zou u uw eigen bedrijf kunnen beginnen als een persoonlijke chef-kok. U kunt uw culinaire expertise gebruiken om voor gezinnen of individuen te koken en hen te helpen met het plannen van maaltijden en recepten. Met dit soort dienstverlenende bedrijven word je persoonlijker met je kookkunsten, waardoor je de kans krijgt om één-op-één te werken met allerlei verschillende soorten mensen en te navigeren door hun dieetbeperkingen, voorkeuren en afkeuren.

 

2. Landschapsdiensten

Als je een groene duim, een oog voor design en een liefde voor het zoete geluid van grasmaaiers hebt, overweeg dan het starten van een landschapsarchitectuur bedrijf. Je maait gazons, plant bloemen en ontwerpt zelfs uitgebreide landschapsplannen voor huizen en kantoorcomplexen. Als je onzeker bent over de administratieve kant van het landschap bedrijf, check out software opties zoals Arborgold om u te helpen met de back-end management, zodat u zich kunt concentreren op uw tevreden klanten.

 

3. Verzorging van huisdieren

Dierenliefhebbers kunnen waarschijnlijk denken aan niets beter dan opknoping uit met huisdieren de hele dag. Het kan even duren voordat u de financiële middelen hebt om uw eigen dierenkliniek te openen. Dus, houd de overhead laag in het begin door een mobiele service aan te bieden, en breng uw grooming vaardigheden en gereedschappen rechtstreeks naar uw klanten thuis. U kunt ook hondenuitlaatservices aanbieden om uw trimsalon aan te vullen.

 

4 Bloemist

Als je een groene duim en oog voor arrangementen, een klein bedrijf idee voor u zou kunnen zijn om het openen van uw eigen bloemenwinkel. Bloemen zijn een van die geschenken die altijd welkom zijn – of het nu voor verjaardagen, afstuderen, jubilea of een andere gebeurtenis. Door uw eigen bloemenzaak te beginnen, kunt u voorzien in de behoefte aan geschenken in uw omgeving, door mooie arrangementen te maken die voortdurend nieuwe en terugkerende klanten zullen opleveren.

 

5. Massagetherapeut

Er zijn zo veel genezende modaliteiten in de wereld, maar massagetherapie is een van de meest beproefde (en plezierige) praktijken die er zijn. Als beroep is massagetherapie een veelgevraagd beroep: Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics voorspelt een groei van 26% in het aantal banen in de massagetherapie tussen 2016 en 2026, een veel hoger percentage dan gemiddeld.

 

Je hebt een speciale opleiding en vergunning nodig om legaal als massagetherapeut te werken, dus controleer de vereisten van je staat om er zeker van te zijn dat je binnen de lokale wetten werkt. Maar als je eenmaal door de vergunningshoepels bent gesprongen, ben je vrij om een in-home studio te openen, naar je klanten te reizen of uiteindelijk je eigen faciliteit te openen.

 

6. Voedingsdeskundige

Als je een trotse glutenvrije, veganistische, whole-food gezondheidsjunkie bent, en je graag je clean-eating gewoonten met anderen deelt, overweeg dan om je eigen bedrijf als voedingsdeskundige te beginnen en betaald te krijgen om anderen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Maar voordat je begint met het voorschrijven van die spinazie-en-chia smoothies, doe je onderzoek naar de licentie-eisen. Zoals het geval is met elk persoonlijk gezondheidszorgbedrijfsidee op deze lijst, heb je een opleiding tot geregistreerde diëtist nodig om je praktijk te runnen.

 

7. Persoonlijke trainer of fitnessinstructeur

Als je elke ochtend als eerste in de sportschool bent, of ervan droomt om het stokje van je yogaleraar over te nemen, kan de volgende stap zijn om die fysieke energie te gebruiken om een gediplomeerd trainer te worden. Als gediplomeerd personal trainer kun je privétrainingen geven in je eigen huis of bij klanten thuis, groepssessies leiden in lokale parken, een gediplomeerd instructeur worden voor een hele reeks workouts (Zumba, iemand?) en uiteindelijk zelfs je eigen fitnessstudio of sportschool openen.

 

8. Schoonheidsdiensten

Of je nu afgestudeerd bent aan de kappersschool, je make-up tutorials op YouTube hebt staan of je vrienden je aanraden om je haar en make-up te laten doen, een freelance kapper of visagist worden is een logische volgende stap. Voordat je een salon opzet of een ruimte in je eigen huis creëert, kun je je als professionele stylist aanmelden bij een beauty-app op aanvraag, zodat jij en je tools direct bij je klanten thuis komen. Werken in het weekend of ’s avonds is de perfecte manier om langzaam uit een 9-5 baan te stappen en een loyale klantenkring op te bouwen.

 

9. Levenscoach

Als je een passie hebt voor het helpen van mensen om hun ware potentieel te bereiken, kan een levenscoach worden het perfecte kleine bedrijf idee voor jou zijn. Als levenscoach werk je samen met klanten om problemen of delen van hun leven die ze willen veranderen te sorteren en hen te helpen plannen te maken om vooruit te gaan en hun doelen te bereiken. Hoewel je niet per se een certificaat nodig hebt om een life coach te worden, kan een certificaat je wel helpen als je op zoek gaat naar klanten.

 

Als je eenmaal je diensten op de markt hebt gebracht, en je klanten kunnen getuigen van je vaardigheden, dan ben je al een heel eind op weg naar een succesvol bedrijf.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/