Rijschoolericbakker
Image default
Auto's en Motoren

Sonax producten voor beginners in auto detaillering

Sonax is een merk dat al bijna 100 jaar bestaat en de producten van Sonax staan ​​bekend om hun kwaliteit. Ze maken producten voor professionele detailers, maar ze maken ook producten die door beginners kunnen worden gebruikt.

Sonax velgenreiniger plus

Sonax velgenreiniger plus is een geweldig product voor het reinigen van velgen. Het reinigt en glanst de wielen veilig, verwijdert remstof, teer en vuil zonder lakschade. Sonax wielreiniger plus kan worden gebruikt op alle soorten wielen, van legering tot kunststof of koolstofvezel. Dit product is biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat het veilig is voor het milieu wanneer het op de juiste manier wordt afgevoerd naar een geschikte afvalverwerking plaats.

Sonax velgenborstel

Deze borstel is ideaal voor het reinigen van je wielen. Het heeft een lange handgreep, zodat je goed in het wiel kunt reiken en alle moeilijk bereikbare plekken op lichtmetalen velgen kunt reinigen. De zachte borstelharen zijn zacht voor je velgen, maar schrobben nog steeds aangekoekt remstof en vuil van je remblokken. De kop van de borstel is groot genoeg dat hij niet buigt of omvalt wanneer je hem in een velg of achter spaken gebruikt waar weinig ruimte is. De Sonax Velgenborstel past bijna overal.

Sonax wiel schuim

Het Sonax wiel schuim is een van de beste producten die je kunt kopen voor al je wielen. Het zal elk deel van de velgen van je voertuig reinigen, polijsten en beschermen. Het schuim conditioneert en beschermt ook het rubber van je banden en helpt water af te stoten, zodat ze niet zo snel uitdrogen. Het Sonax wiel schuim is gemakkelijk te gebruiken omdat er geen chemicaliën of speciale apparatuur voor nodig zijn om aan te brengen zoals andere producten. Het is dus een uitstekende keuze voor beginners die iets eenvoudigs maar effectiefs willen om vuil van hun velgen te verwijderen.

Sonax velgenreiniger vol effect

Sonax wielreiniger full effect is een op citrus gebaseerde velgenreiniger die remstof en vuil effectief verwijdert van alle soorten wielen. Het product reinigt het wiel oppervlak en laat geen residu achter op het wiel. De Sonax velgenreiniger is getest met andere populaire merken en heeft bewezen effectief te zijn bij het reinigen van velgen. Het is ook bestand tegen schuimvorming en droogt snel na reiniging.

Sonax multi star washandschoen

Dit is waarschijnlijk het meest bruikbare product in deze lijst. Het kan worden gebruikt om bijna alles schoon te maken, van de buitenkant van je auto tot het interieur en zelfs de wielen. Gebruik het met de Sonax wash foam voor extra effect. De duurzaamheid van deze want maakt hem ook perfect voor professioneel gebruik.

Shop: Customcarcare.eu