Rijschoolericbakker
Image default
Banen en opleidingen

Stage Finance

Over functie

Ben jij op zoek naar stagemogelijkheden waarmee je in korte tijd veel ervaring kunt opdoen? Wil je toch werken voor een professionele organisatie met een sterk merk? Dan bieden we je een geweldige kans. Als financieel stagiair bij ENGIE Energie is het jouw uitdaging om de kennis en ervaring die tot dusver in de opleiding zijn opgedaan te gebruiken om waarde toe te voegen aan het financiële team. Tijdens deze stage breng je complexe inkomsten- en waardestromen in kaart en bepaal je hoe je hieraan gerelateerde hedges verantwoordt. U kunt ook testen en adviseren of de IFRS-regels correct worden toegepast. Hiervoor overleg je met experts binnen de ENGIE Groep van de Trade Accounting Department en het IFRS Competence Center.

Wat kom je brengen?

Je bent een derde of vierdejaars student met een hoofdvak boekhouding, leergierig en hoopt eindelijk de theorie in de praktijk toe te passen. Je bent erg nieuwsgierig en houdt van interactie met verschillende majors in financiën. Het geeft je de energie om contacten te leggen met experts van de wereldwijde ENGIE-groep. Daarnaast ben je communicatief (Nederlands en Engels), accuraat en enthousiast, en los je graag problemen op.

Wat bieden we?

• De coole stageperiode in september 2020 is 4 of 5 dagen per week, ongeveer 5 maanden (onderhandelen);

• In een dynamische omgeving kun je samenwerken met excellente en professionele collega’s en een multi-getalenteerd bedrijf vertegenwoordigen;

• Goede begeleiding en zeer plezierige tijd, waarin je veel ervaring opdoet;

• Het maandelijkse tarief voor stagiaires is 400 euro en 40 uur per week.

bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland maakt deel uit van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen / regio’s en heeft medewerkers wereldwijd. Als geheel is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we klanten van energie- en technologieoplossingen. Van B2B en B2C, tot kleine klanten, tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.  ENGIE Energy levert energiediensten aan particulieren en grote ondernemingen, en streeft door de levering van duurzame energie naar het minimaliseren van klimaatverandering, het bieden van voorzieningszekerheid en het verzekeren van een verantwoord gebruik van de beschikbare bronnen om de uitdagingen van de energietransitie aan te gaan. Daarom investeert ENGIE Energie in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en biogas.

Meer informatie

Het betreft Zwolle als stagiair. Is dit jouw ideale stageplek? Solliciteer dan online, vergeet niet om kort uit te leggen wat u wilt bieden en waarom we u zouden moeten uitnodigen voor een gesprek.

https://www.vindazo.nl/keywords/finance-manager.html