Rijschoolericbakker
Image default
Aanbiedingen

Theoriecursus Amsterdam bij 123geslaagd

Onbeperkt theoriecursus totdat je slaagt!

Ons theoriecursus is zo betrouwbaar dat wij zelfs gratis onbeperkt theoriecursus Amsterdam 123 aanbieden, totdat je slaagt.Gelukkig weten wij gewoon dat vrijwel iedereen de 1e keer al zal slagen, hierdoor durven wij als organisatie gratis onbeperkt cursus aan te bieden.Na het aanmelden voor onze theoriecursus heb je dus eigenlijk al je theorie behaald!  Wij geven namelijk niet op totdat je het examen behaald hebt en waar voor je geld gekregen hebt!Met onze theoriecursus is het dus echt onmogelijk om het theorie-examen niet te behalen!Schrijf je dus nu in voor onze theoriecursus als je 100% zeker wilt slagen.

Een theoriecursus is in 1 dag afgerond en direct na de theoriecursus kan je het theorie-examen afleggen!
Je bent dus absoluut niet veel tijd kwijt, als je bedenkt dat je met boeken gemiddeld een maand aan het leren bent.

De cursus begint om 08.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Het examen is altijd halverwege de middag.

Ons slagingspercentage bedraagt ruim 75% voor eerste examens. Slagingspercentage voor herexamen ligt op 99%. Ben je niet nerveus, zenuwachtig en heb je geen faalangst dan slaag je bij ons met je eerste examen.

Wij adviseren je dan om de cursus minimaal 2x te volgen voordat je deelneemt aan het examen, om zo de slagingskans voor het examen te vergroten.
Indien je dit advies wenst op te volgen, zal je dit wel minimaal 48 vooraf aan de cursus kenbaar moeten maken.

Cursus zonder examen is onbeperkt en kost je dus helemaal niets extra.

Wij zijn gespecialiseerd in leerlingen met faalangst, leerproblemen, ADHD en dyslexie. Je kan er dus vanuit gaan dat je bij ons in goede handen bent, uit ervaring blijkt dat men veel meer gebaat is bij een theoriecursus bij dit soort problematiek.

Wel adviseren wij om de cursus minimaal 2x te volgen voordat je deelneemt aan het examen, om zo de slagingskans voor het examen te vergroten.
Indien je dit advies wenst op te volgen, zal je dit wel minimaal 48 vooraf aan de cursus kenbaar moeten maken.

Ben ik verplicht direct het theorie-examen afleggen?

Dit adviseren wij omdat je echt alles leert om direct te slagen voor het theorie-examen. Het is echter niet verplicht om het theorie-examen direct na de cursus af te leggen. Je kan er ook voor kiezen om eerst meerdere keren de theoriecursus te volgen en het theorie-examen af te leggen zodra je er klaar voor bent. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wil je niet direct het theorie-examen afleggen?