Rijschoolericbakker
Image default
Auto's en Motoren

Wat voor BMW motor modellen zijn er?

Wat voor BMW motor modellen zijn er? 

Er gaat niets boven het voelen van de open lucht en het ervaren van de natuurlijk elementen wanneer je op een tweewieler rijdt. Ben je nog op zoek naar een nieuwe hobby waar je veel energie uit kunt halen? Dan is motorrijden wellicht iets voor jou. Maar wat voor motor kies je dan? Er zijn verschillende typen motoren. Vandaag gaan we wat dieper in op de verschillende BMW motor modellen.

Sport modellen 

Deze racemonsters zijn gemaakt voor het circuit en behalen ongekende snelheden. Deze motorfietsen zijn ontworpen om tot het uiterste te gaan. Als rijder ben je niet bang uitgevallen en ga je elke uitdaging aan. Deze modellen hebben een sportieve en snelle uitstraling en een aerodynamisch ontwerp. Veel van deze motorfietsen beschikken over verschillende rijmodi voor verschillende omstandigheden, bijvoorbeeld bij regenachtig weer. Enkele bekende sport modellen zijn de BMW M 1000 RR, BMW R 1250 RS en de BMW S 1000 RR.

Tour modellen 

Met de betrouwbare en stabiele tourers ligt de hele wereld voor je open. Deze machines zijn voorzien van krachtige motoren waarmee steile bergpassen kunnen worden getrotseerd. Deze motoren zijn voorzien van genoeg opbergruimte waardoor je gemakkelijk en op een comfortabele manier lange afstanden kunt maken. Mooie voorbeelden van echte BMW Tourers zijn de R 1250 RT en de K 1600 GT.

Roadster

De roadster is een motorfiets voorzien van alle laatste technologische snufjes, waarmee je elke uitdaging op de weg aan kunt gaan. Jij bent een met de motorfiets. Je kunt niet wachten op het groene licht, het volgende rechte stuk of scherpe bocht. Elke rit zie jij als een uitdaging. Ervaar de pure vrijheid bij een ontspannen rit of een sportieve uitdaging. Enkele iconische roadsters van BMW motorrad zijn de R 1250 R, de S 1000 R en de G 310 R.

Heritage 

De BMW motor modellen uit de heritage lijn bevatten veel van de iconische en nostalgische elementen van de klassieke caféracer. Deze modellen doen denken aan de allereerste cruisers van BMW, die uiterst geschikt waren om te toeren. Met een heritage motorfiets ga je terug naar de essentie van het motorrijden. Enkele voorbeelden van BMW motorrad modellen uit de heritage lijn zijn de BMW R 18 Modellen en de R NineT modellen.

https://biqer.nl/modellen