Rijschoolericbakker
Image default
Auto's en Motoren

Wil jij een gratis rijles in Amsterdam? Vraag dan snel een proefles aan!

Deze proefles is geheel gratis wanneer je vervolgens besluit om bij deze rijschool in Amsterdam te gaan lessen. Doe je dit niet, dan kost deze tijdelijk maar €25 euro (normaal €75). Meld je aan door middel van een inschrijfformulier op de website. Daarnaast hebben ze bij de rijles in Amsterdam ook nog eens een 100% slagingsgarantie. Zo weet je zeker dat je na de lessen en examens met een rijbewijs naar huis gaat. Omdat er ook gebruik wordt gemaakt van een les-cam kun je na de lessen terugkijken naar wat er goed en fout ging. Neem een SD kaart mee en dan kun je deze thuis weer bekijken. Zo leer je beter en kun jij je alvast voorbereiden op de volgende les.

Tips voordat je begint aan je rijles in Amsterdam

Je krijgt op het begin een kennismaking met de instructeur en zij zullen je dan verschillende dingen gaan uitleggen over de auto. Daarna ga je aan de slag met de eerste rijles. Maar voordat je naar de rijschool gaat is het handig om een aantal tips te volgen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je alvast genoeg geld aan de kant hebt gezet voor je rijlessen en je rijbewijs. Het kost namelijk wel wat en het is beter voor je rijlessen wanneer je ze sneller achter elkaar hebt. Dus niet elke maand maar een les. Denk ook na of je liever van losse lessen gebruik wilt maken in Amsterdam of dat je liever een rijles pakket aanschaft.

Rijles in Amsterdam

Een rijles duurt 60 minuten en is inclusief voor- en nabespreking. Je zult gaan rijden in het gebied waar ook het examen wordt afgenomen. Zo leer je precies wat je moet doen en hoe je het moet doen.