Rijschoolericbakker

Biggenrug, de beste betonnen barrière in het verkeer

Biggenruggen dragen bij aan de verkeersveiligheid. Maar wat zijn biggenruggen nu precies? Biggenruggen zijn lange en ronde blokken die in het verkeer worden geïnstalleerd om ingangen af te schermen of ongelukken en andere situaties te voorkomen. De biggenruggen zijn gemaakt van prefab beton, waardoor ze extreem sterk zijn en erg lang meegaan.

Verschillende soorten biggenruggen

 

Het gebruik van beton geeft niet alleen kwalitatieve garantie, maar zorgt ook dat de biggenruggen voor een betaalbare prijs de markt op komen. De objecten zijn vrij laag, maar hoog genoeg om een auto of ander voertuig tegen te houden, zodat ze niet meer aandacht trekken dan ze nodig hebben. Mocht je op zoek zijn naar een opvallende biggenrug, zijn deze ook beschikbaar in opvallende kleuren, waaronder geel. Daarnaast zijn biggenruggen in diverse maten verkrijgbaar.

Vanzelfsprekend bestel je betonnen biggenruggen online, zodat deze (loodzware) objecten op de plek van bestemming kunnen worden afgeleverd.

Het doel van biggenruggen

De biggenruggen zijn bedoeld om autoverkeer tegen te houden en om eventuele schade aan zowel de auto en een andere partij te voorkomen. Daarnaast zorgen biggenruggen voor een barrière tussen voetgangers en parkeerplaatsen. Ook kunnen biggenruggen geplaatst worden op een plek rond de woning, zodat auto’s niet te dicht op een tuin of pad geparkeerd kunnen worden.

Biggenruggen worden dus veel gebruikt op parkeerplaatsen, ingangen of een kade. De biggenruggen bieden niet alleen veiligheid, maar brengen ook orde aan een situatie. Op een parkeerplaats worden de biggenruggen vaak gebruikt om de neus van parkeerplekken van elkaar te scheiden. Door een biggenrug te plaatsen aan de neus van de parkeerplek voorkom je dat een auto de aangrenzende auto beschadigd en je voorkomt dat auto’s asociaal parkeren.

Betonnen biggenrug kopen op Biggenruggen.nl

https://www.biggenruggen.nl/
Rijschoolericbakker

Waar op te letten als je kiest voor een plantenwand binnen?

Steeds vaker is een plantenwand binnen te zien in een bedrijfspand. Helemaal niet zo gek, want deze wand zorgt voor een echte eyecatcher en stimuleert ook nog eens de gezondheid van werknemers bij je op de werkvloer. Maar waar moet je nu precies op letten? En wat zijn de beste tips om je plantenwand in de best mogelijke staat te houden? Zorg er in ieder geval voor dat deze binnentuin op stevige steunen worden bevestigd. Potten die met planten gevuld zijn, kunnen immers aardig wat wegen. Zorg er daarnaast ook voor dat er bijvoorbeeld een vloerkleed of een mat onder de plantenwand wordt gelegd. Hierdoor blijft de ruimte altijd netjes schoon.

 

Staat de plantenwand op een zonnige plek in de ruimte?

Net zoals losse planten in een pot, heeft ook een plantenwand voor binnen veel zonlicht nodig. Komt de wand te staan op een plek waar dit niet het geval is, dan kun je altijd nog kiezen voor een aanvulling met groeilampen of tl-buizen. Door te kiezen voor een bijpassende timer, kan de verlichting op een bepaald schema in en uit worden geschakeld. Zo wordt het tuinieren net even wat eenvoudiger en kun je de verlichting bijvoorbeeld perfect afstellen op de kantoortijden.

 

Zorg ook voor een ventilator voor een betere luchtcirculatie

Heb je de planten uitgezocht en een zonnige plaats uitgekozen? Denk dank ook eens aan een ventilator voor een betere luchtcirculatie. Je verbetert hierdoor ook nog eens de kweekomgeving rond je planten. Een plantenwand is eenvoudig te installeren en op het gebied van beplanting heb je meer dan genoeg keuze. Kies jij binnenkort ook voor een leuke, creatieve, verfrissende en originele plantenwand voor in je interieur? Ideaal voor verticaal tuinieren binnenshuis!