Rijschoolericbakker
Image default
Beauty en verzorging

Baardbalsem Sandalwood: bestel voordelig en snel online

Eén van onze best verkochte producten is de baardbalsem Sandalwood. De baardbalsem kopen heeft voordelen namelijk het is een zacht geurende baardbalsem met het parfum van sandalhout. Deze baardbalsem is erg rijk aan etherische olien en bijenwas. Een echt natuur product dus! Welke plantaardige olien zitten er in deze baardbalsem? In de eerste plaats bevat de baardbalsem Sandalwood  een grote hoeveelheid shea butter. Daarnaast bevat deze baardbalsem andere plantaardige oliën die het een heerlijk geurende baardbalsem maken. Deze baardbalsem maakt iedere baard dragende man blij!

Instructie voor het gebruik van een baardbalsem

Bij deze tekst en uitleg over het gebruik van onze baardbalsem Sandalwood. Het gebruik van de baardbalsem is zeer eenvoudig. Mijn zoon van vijf weet hoe je een baardbalsem moet gebruiken! Zorg ervoor dat je baard goed droog is voordat je de baardbalsem gaat gebruiken. Maak eerst het blikje baardbalsem open. Neem een flinke ‘lik’ met je wijsvinger uit het blikje baardbalsem. Als je dat gedaan hebt wrijf je de baardbalsem tussen wijsvinger en duim. Tenslotte breng je in zacht masserende bewegingen de baardbalsem aan in je baard. Deze baardbalsem heeft een lange ‘hold’, één keer per dag baardbalsem aanbrengen is voldoende. Het is overigens niet nodig om elke dag baardbalsem aan te brengen.

Wat je beter niet kunt doen

Ook al ruikt onze baardbalsem verschrikkelijk lekker, snoep alsjeblieft niet uit het blikje. Een baardbalsem is bedoeld om je baard te stylen, en is eigenlijk niet bedoeld voor menselijke consumptie. Onze baardbalsem Sandalwood ruikt namelijk vreselijk lekker en het zou zo maar kunnen gebeuren, dat je een lik met je tong in plaats van met je vinger uit het blikje met baardbalsem neemt. Dat is nu niet de bedoeling! Ga met spoed naar het ziekenhuis om de baardbalsem uit je maag te laten pompen. Anders kan het erg vervelend kan schuimen.