Rijschoolericbakker
Image default
Bedrijven

Behaal jouw autotheorie binnen één dag met de cursus van Theoriegefixt !

Tegenwoordig mag je op je zestiende al beginnen met autorijlessen. Vanaf je zeventiende mag je vervolgens het praktijkexamen afleggen. Maar voordat het zover is en je jouw rijbewijs kan behalen, zal je eerst ook nog het theorie examen af moeten leggen. Dit is niet voor iedereen even gemakkelijk en de slagingspercentages bij het CBR gaan al tijden lang steevast ieder jaar verder omlaag. Eenvoudiger dan zelf wekenlang met je neus in de boeken te moeten zitten, is het dan ook om een auto theorie cursus te volgen. Met de eendaagse cursus van theoriegefixt.nl kan jij jouw papiertje zelfs al binnen één dag behalen!

Alles over het theorie examen

In 2021 wist slecht 38% van de mensen die het auto theorie examen aflegde in één keer te slagen. Hoewel de slagingscijfers voor dit CBR examen nooit heel hoog zijn geweest, was dit het laagste percentage ooit. De eisen voor het behalen van het theorie examen worden dan ook steeds strenger en het examen lastiger.

Op dit moment bestaat het theorie examen uit drie onderdelen. Bij het eerste onderdeel, gevaarherkenning, moet je minstens 13 van de 25 gestelde vragen correct beantwoorden. Het tweede onderdeel bestaat uit 12 kennisvragen, waarbij je slecht twee foutieve antwoorden mag geven. Het laatste onderdeel omvat 28 vragen uit de categorie inzicht. Bij dit onderdeel mag je slecht 3 foutjes maken. Voor het examen heb je 30 minuten de tijd. En naast meerkeuze vragen kan je tegenwoordig ook een aantal openvragen verwachten.

Veel mensen hebben moeite om zelf door de grote hoeveelheid taaie (en best wel saaie) stof heen te komen. Het volgen van een cursus is dan de uitkomst. Niet alleen is het sneller en eenvoudiger, de slagingspercentages van personen die een auto theorie cursus volgen, liggen ook nog eens vele malen hoger. Wil jij ook een zo hoog mogelijke slagingskans? Dan is een cursus zeker het overwegen waard!

De eendaagse cursus van theoriegefixt

Een goede en betrouwbare cursus om te volgen in Alkmaar is de theoriecursus alkmaar van Theoriegefixt. Het is een eendaagse cursus waarin alle CBR stof uitgebreid en duidelijk behandeld wordt. De gecertificeerde docenten weten precies welke onderdelen aan bod dienen te komen en delen handige tips en trics om jouw slagingskansen zo groot mogelijk te maken. Je wordt persoonlijk begeleid, krijgt de ruimte om vragen te stellen en kan alvorens en na de training ook gebruik maken van de digitale lesstof. Een leuk extraatje is de uitgebreide lunch die bij de cursus is inbegrepen.

Reserveer vandaag en geniet van voordelige prijzen

De auto theorie cursus is tijdelijk extra scherp geprijsd van 99 euro, naar slechts 79 euro! Staat jouw theorie examen binnenkort op de planning en kan je wel wat begeleiding gebruiken in het leren? Wacht dan niet langer en reserveer nu jouw plekje! Vol is vol.