Rijschoolericbakker
Image default
Woning en Tuin

Biggenrug, de beste betonnen barrière in het verkeer

Biggenruggen dragen bij aan de verkeersveiligheid. Maar wat zijn biggenruggen nu precies? Biggenruggen zijn lange en ronde blokken die in het verkeer worden geïnstalleerd om ingangen af te schermen of ongelukken en andere situaties te voorkomen. De biggenruggen zijn gemaakt van prefab beton, waardoor ze extreem sterk zijn en erg lang meegaan.

Verschillende soorten biggenruggen

 

Het gebruik van beton geeft niet alleen kwalitatieve garantie, maar zorgt ook dat de biggenruggen voor een betaalbare prijs de markt op komen. De objecten zijn vrij laag, maar hoog genoeg om een auto of ander voertuig tegen te houden, zodat ze niet meer aandacht trekken dan ze nodig hebben. Mocht je op zoek zijn naar een opvallende biggenrug, zijn deze ook beschikbaar in opvallende kleuren, waaronder geel. Daarnaast zijn biggenruggen in diverse maten verkrijgbaar.

Vanzelfsprekend bestel je betonnen biggenruggen online, zodat deze (loodzware) objecten op de plek van bestemming kunnen worden afgeleverd.

Het doel van biggenruggen

De biggenruggen zijn bedoeld om autoverkeer tegen te houden en om eventuele schade aan zowel de auto en een andere partij te voorkomen. Daarnaast zorgen biggenruggen voor een barrière tussen voetgangers en parkeerplaatsen. Ook kunnen biggenruggen geplaatst worden op een plek rond de woning, zodat auto’s niet te dicht op een tuin of pad geparkeerd kunnen worden.

Biggenruggen worden dus veel gebruikt op parkeerplaatsen, ingangen of een kade. De biggenruggen bieden niet alleen veiligheid, maar brengen ook orde aan een situatie. Op een parkeerplaats worden de biggenruggen vaak gebruikt om de neus van parkeerplekken van elkaar te scheiden. Door een biggenrug te plaatsen aan de neus van de parkeerplek voorkom je dat een auto de aangrenzende auto beschadigd en je voorkomt dat auto’s asociaal parkeren.

Betonnen biggenrug kopen op Biggenruggen.nl

https://www.biggenruggen.nl/