Rijschoolericbakker
Image default
Recreation / Motorcycles

Rijschool Uniek

 

Heb je zin om zelfstandig met een auto te kunnen rijden, maar ben je nog niet bevoegd? Haal dan jouw autorijbewijs B bij Rijschool Uniek. Een rijbewijs halen is niet moeilijk, het vergt alleen ervaring, kennis en inzicht. Die kennis, het verkeersinzicht en de rijervaring komen niet vanzelf. Daarvoor is tijd nodig en begeleiding van een ervaren rijinstructeur.

Rijschool Uniek heeft zorgt ervoor dat jij, als beginnend gemotoriseerd verkeersdeelnemer, voordelig alle ondersteuning krijgt om zo snel en goed mogelijk het rijexamen te kunnen behalen. Je krijgt bij begin van je opleiding een vast instructeur aangewezen die je door het gehele proces heen begeleidt. Zodoende kun je bij Rijschool Uniek op voordelige wijze in zeer korte tijd slagen voor een van de beschikbare rijbewijzen.

Moderne autorijschool

Als moderne autorijschool is Rijschool Uniek erg vooruitstrevend. Zo kan je bij ons een vast rijlespakket afnemen waar je in de vastgestelde tijd het theorie examen kan doen om volgens met het praktijkexamen te beginnen. Dit is de ‘gewone’, voordelige methode die je bij iedere autorijschool kunt ontvangen. Bij ons kan je echter met minder rijlessen aan het praktijkexamen beginnen indien je aan je rijinstructeur hebt bewezen bekwaam genoeg te zijn om zelfstandig de weg op te mogen. Je bespaart dus alleen geld bij Rijschool Uniek, maar ook nog eens tijd.

Overige rijopleidingen

We bieden ook voordelige motorrijlessen en bromfietsrijlessen aan bij Rijschool Uniek. Je kan op die wijze snel en effectief slagen voor het rijbewijs A of voor het bromfietsrijbewijs. Het certificaat voor de bromfiets kan je in vijf dagen behalen of zelfs na één dag wanneer je kiest voor de eendaagse rijopleiding van Rijschool Uniek. Voor het rijbewijs A zul je bij onze motorrijschool eerst het AVB (voertuigbeheersing examen) en het AVD (examen verkeersdeelneming) moeten behalen. Rijschool Uniek geeft daarvoor alle nodige middelen om dat in korte tijde te kunnen behalen.