Rijschoolericbakker
Image default
Recreation / Motorcycles

Vespa scooter kopen

Als je moe wordt van het drukke verkeer en die files elke dag kun je overwegen een brommer of scooter te kopen. Een Vespa scooter bijvoorbeeld, die kun je in 25cc, 50cc en in 125cc versies kopen. Daarmee kun je kiezen voor het fietspad, binnen de bebouwde kom of op de snelweg. Een Vespa kopen is niet alleen comfortabel rijden met stijl, het is een investering in kwaliteit waar je jarenlang van zult genieten!

 

Vespa scooters, de originele retro scooter

Vanaf 1946 maakt Piaggio Vespa scooters. Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde Piaggio een scooter voor het grote publiek. Er was een behoefte aan een compact en wendbaar vervoermiddel, en Vespa was de ideale brommer voor het stadsverkeer. Met of zonder typische jethelm op je hoofd, rijden op een Vespa scooter geeft je direct dat mediterrane gevoel met een Europese bouwkwaliteit en die herkenbare Italiaanse flair.

 

Welke Vespa kopen?

Op dit moment zijn er twee budget modellen; de Vespa Zip en de Vespa Fly. Dit zijn compacte en betaalbare Vespa scooters zonder toeters en bellen. Als je op zoek bent naar de beste scooters op de markt kom je al snel uit op de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Dat zijn de opvolgers van de Vespa LX en de Vespa S. De nieuwe Primavera en Sprint hebben veel techniek van het topmodel Vespa 946 met onder andere gevlochten remkabels en een elektronische snelheidsmeter. Beide scooters zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Koop of lease een Vespa scooter

Je kunt Vespa scooters kopen of leasen. Als je liever de scooter betaalt in termijnen kun je kiezen voor een lease contract. Dan betaal je over een periode van één of meerdere jaren waarmee de kosten per maand erg laag liggen. Je bent wel direct eigenaar van de scooter, het is kopen op afbetaling. Als je voldoet aan de voorwaarden is een Vespa leasen heel eenvoudig. Of je nu besluit om te kopen of leasen, je kunt elk type Vespa onderhouden met een groot aanbod aan Vespa onderdelen. Dan zul je jarenlang probleemloos rijden op jouw eigen Vespa scooter.

 

Kijk snel in de webshop voor alle mogelijkheden.