Rijschoolericbakker
Image default
Recreation / Motorcycles

Vespa Sprint accessoires

Als je een prachtige Vespa Sprint hebt aangeschaft ben je wellicht op zoek naar goede Vespa Sprint accessoires om jouw rijplezier nog verder te verhogen. Online heb je een ruime keuze zoals onder andere Vespa Sprint S Touring accessoires en andere Vespa modellen. Hier zijn een aantal accessoires die je als Vespa rijder zeker niet mag missen:

 

Een scooterhelm

Ook als je op een snorscooter rijdt is een helm kopen aan te raden. Het is niet verplicht voor scooter die maximaal 25 km/u rijden maar het mag natuurlijk wel. Neem dan bijvoorbeeld een jethelm, die is van voren open waarmee het heel comfortabel is de helm op- en af te zetten. Voor de Vespa Sprint bromscooters zijn integraalhelmen en systeemhelmen meer geschikt.

 

Een kettingslot

Je zult bij de Vespa Sprint accessoires ook een stuurslot aantreffen. Dat is zeker geen slechte keuze, maar vergeet ook niet een kettingslot aan te schaffen. Daarmee kun je de Vespa ook bevestigen aan een fietsenrek of lantaarnpaal voor een stukje extra veiligheid.

 

Een beenkleed

Naast een scooterhoes om jouw Vespa in nieuwstaat te houden zijn beenkleden ook populaire Vespa Sprint S Touring accessoires. Als je in de herfst of winter rijdt is het een stuk comfortabeler met warme benen, en een beenkleed is eenvoudig op te bergen.

 

Nieuwe Vespa Sprint stickersets

Als jouw Vespa stickers er niet meer mooi uitzien kun je deze vervangen door een nieuw set Vespa S stickers. Dit zijn de originele stickers waarmee je de scooter weer helemaal in nieuwstaat kunt maken.

 

Sierbeugels

Als je een Vespa Sprint s model hebt met standaard sierbeugels heb je geluk. Je kunt later ook Vespa sierbeugels op jouw scooter monteren. Dat mooie chroom staat prachtig op het model van de Vespa Sprint, daarnaast beschermd het ook de stalen overkapping van de scooter.

 

Windscherm

Een windscherm is altijd een aanrader in de collectie Vespa Sprint accessoires omdat je dat veel minder wind vangt, en vervelende insecten als je door de vrije natuur rijdt. Je kunt kiezen uit lage en hoge windschermen, afhankelijk van de beschutting die je wilt hebben. De scooter zal uiteraard wel iets meer wind vangen.

https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/vespa/