Rijschoolericbakker
Image default
Recreation / Motorcycles

Een Peugeot scooter

Een Peugeot scooter kunt u uiteraard vinden bij Polderscooter. Dat is niet zo gek, omdat we de grootste scootershowroom van heel Nederland hebben! Naast Peugeot verkopen we een heleboel andere merken. Bij dit artikel willen we echter even onze scooters van Peugeot in de spotlight zetten. Dat verdienen ze gewoon. Naast Peugeot verkopen we namelijk ook bromscooters, snorscooters, Piaggio scooters, Vespas, BTC’s en nog een heleboel andere soorten scooters. Horeca gelegenheden kunnen namelijk bij ons terecht voor bezorgscooters. Daarnaast is het mogelijk om e-bikes te halen, of zelfs elektrische scooters die beter voor het milieu zijn omdat ze geen gassen uitstoten.

De Peugeot scooters van Polderscooter

Het kopen of leasen van een Peugeot scooter kunt u eenvoudig en snel regelen via Polderscooter! We hebben op het moment zes verschillende soorten scooters in het assortiment zitten waar u uit kan kiezen. Het fijne aan het merk van Peugeot is dat u weet dat het goed zit, omdat het bewezen kwalitatieve producten levert. Bovendien is het verpakt in een Frans design! Op het moment beschikken we over drie klassieke modellen van scooters, maar we hebben ook twee sportieve scooters en een scooter die juist een unieke retro look heeft. De klassieke modellen zijn de Kisbee-lijn. Daarnaast zijn de Speedfighters sportiever en tot slot heeft de Peugeot Django Allure een retro-look. Het maakt niet uit welke scooter uw favoriet is, zolang u maar kunt rekenen op onze goede service.

De Peugeot Django Allure

De Peugeot Django Allure is een speciale Peugeot scooter omdat het het enige model is met een retro-look. Wanneer u naar het model kijkt, zult u zien dat het een en al Franse elegantie uitstraalt. Niet alleen straalt het ontzettend veel klasse uit, maar ziet u in de kleinste details dat het veel kwaliteit heeft. Het heeft namelijk 12 inch whitewalls banden met aluminium gekleurde velgen, en daarnaast een 50cc 4-takt motor waarmee u overal wel terecht kunt komen. Tot slot is het een model die uw veiligheid enorm bevordert, omdat het goed zichtbaar is door de Ledverlichting waar het gebruik van maakt.