Rijschoolericbakker
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak: dé erkende specialist in dakdekken

Een uitermate kundig bedrijf met bijna 40 jaar ervaring in dakdekken, dat is dakdekkersbedrijf Kewodak. Cees Keijzer en Jacques Wolswijk hebben Kewodak in het jaar 1984 opgericht. Dakdekkersbedrijf Kewodak is gevestigd aan de Gouwsluisseweg, te vinden in Alphen aan den Rijn. Vanaf het jaar 2012 wordt Kewodak, overigens een echt familiebedrijf, gerund door de zoon van Cees Keijzer, Frank Keijzer.

Dakdekken van platte daken

Dakdekkersbedrijf Kewodak heeft zich gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rond platte daken. Het bedrijfspand van Kewodak is zelf ook voorzien van een plat dak. Natuurlijk zult u denken, eigenlijk hebben alle bedrijfspanden wel een plat dak toch? Dat klopt, alleen heeft Kewodak het dak van het bedrijf zo aangekleed dat u als klant meerdere types dakbedekking in het echt kunt bekijken. Niet alleen leuk voor u, Kewodak doet hiermee ook positief mee voor het creëren van een beter milieu. Want verschillende typen daken zijn duurzaam, milieubewust en gunstig voor de portemonnee.

Bijenkasten van bijenhuren.nl

Onder andere een stuk groendak en een stuk dak met zonnepanelen, deze daksystemen zijn te vinden op het dak van Kewodak. Maar deze dakdekker in Alphen aan den Rijn heeft nog iets heel leuks op het dak staan: twee heuse bijenkasten! Elke bijenkast heeft zijn eigen bijenvolk. De bijen bij Kewodak hebben het goed naar hun zin en doen goed hun best. Ieder jaar zijn de raten van de bijenkasten goed gevuld met stuifmeel en honing. Ieder jaar heeft Kewodak dan ook zijn eigen ‘Kewodak dakhoning”. Dat is wel echt een geweldig relatiegeschenk toch?

De bijen worden onderhouden en regelmatig gecheckt door bijenimker Peter Sterke. Peter Sterke is eigenaar van het bedrijf ‘bijenhuren.nl’. Via dit bedrijf kunnen de bijenkasten inclusief bijenvolken gehuurd worden. De verzorging van de bijen is volledig in handen van bijenhuren.nl. U hoeft de bijen dus niet zelf te verzorgen. 14 tot 20 keer per jaar komt Peter Sterke langs bij de bijen om te controleren of alles goed gaat met de bijenvolken.

Ook bijdragen aan de biodiversiteit? Bekijk op de website bijenhuren.nl of het huren van bijenkasten voor u ook een optie is.

https://www.kewodak.nl/