Rijschoolericbakker
Image default
Mode en Kleding

Een tas, altijd handig! Wat zijn de eerste dingen die jij erin stopt?

Een tas, altijd handig! Wat zijn de eerste dingen die jij erin stopt?

Veel vrouwen en ook mannen dragen een tas bij zich. Dit dient als mode item, maar het belangrijkste is natuurlijk dat de tas jouw spullen draagt. Nu kunnen wij jou vertellen wat je allemaal in een tas kunt doen, maar het lijkt ons leuk om te vertellen wat wij over het algemeen in onze tas doen. Dit kun je dan gebruiken ter inspiratie.

Welke tas vinden wij fijn?

Laten we beginnen welke tas wij fijn vinden. Wij hebben verschillende soorten tassen, daarom houden we het een beetje algemeen. We denken dat je hier toch voldoende mee kunt ter inspiratie. Wij zijn zelf heel erg fan van crossbody tassen. Voor dagelijks gebruik is een tas met voldoende ruimte ideaal. Matt Nat heeft hele mooie crossbody tassen met voldoende ruimte voor al jouw spullen.

Wat stop je erin?

Dit kan zo ontzettend verschillend zijn per persoon! Het is maar net waar je de tas voor wilt gebruiken. Laten we een tas voor dagelijks gebruik als voorbeeld nemen. We vertelden je al eerder dat wij fan zijn van een crossbody tas. Nu gaan we jou vertellen wat wij in onze tas stoppen. Voor dagelijks gebruik heb je een aantal essentials nodig. Wij stoppen in onze tas altijd onze telefoon, portemonnee, en andere dingen die belangrijk voor ons zijn. Verder nemen wij ook graag onze make-up (Mascara, lipstick, blush) en parfum (La vie Est Belle) mee. Dat laatste is natuurlijk per persoon en geslacht afhankelijk. Ook nemen we tijdens werkdagen ook graag onze lunch mee. Dit is in het kort wat wij meenemen. Zoals je ziet hebben wij wel een grote tas nodig. Ook de tassen van Smaak Amsterdam vinden wij heel mooi en van goede kwaliteit. Voor iedere stijl is er wel een Smaak Amsterdam tas te vinden. Ken jij Smaak Amsterdam?

Conclusie

Wij hebben een vrij algemene uiteenzetting gedaan van wat wij meenemen in onze tas. Dit komt omdat het per persoon verschillend is wat iemand meeneemt. Toch kun je in ons artikel een aantal ideeën opdoen over wat jij allemaal mee kunt nemen in jouw tas. We zouden ook graag willen weten wat jij meeneemt in jouw tas. Het is niet zo zeer belangrijk of je nu een crossbody tas hebt of een ander model. Het gaat erom wat jij op dagelijkse basis nodig hebt en wat jij mooi vindt. Nog een laatste tip van ons: De tassen van Bold Banana zijn ook prachtig! Neem gerust eens een kijkje in hun assortiment. Wat neem jij mee in jouw tas?