Rijschoolericbakker
Image default
Recreation / Motorcycles

Koop een betaalbare dual dashcam op CarCam.nl

Autorijden wordt steeds luxueuzer 

Autorijden is de laatste decennia steeds luxueuzer geworden. Niet alleen zijn auto’s technisch sterk verbeterd, maar ook qua interieur en accessoires – denk alleen al aan mp3-spelers, navigatiesystemen en parking assistants – is er van alles mogelijk om het de bestuurder zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Een belangrijke bijdrage aan het comfort, de veiligheid en het rijgenot wordt ook geleverd door de dual dashcam. Maar wat heeft u als autobestuurder precies aan een dual dashcam? U kunt toch ook filmen met uw mobiel, mocht dat onderweg nodig zijn? 

Wat u met een dual dashcam kunt? Meer dan u denkt! 

Een dual dashcam is ideaal om de veiligheid op de weg te verhogen. U filmt uw eigen autoritten van begin tot eind en mocht er een ongeluk gebeuren of een schadegeval optreden, dan heeft u richting politie en verzekeraar beeldmateriaal als bewijs. Dat kan natuurlijk flink schelen om uw onschuld aan te tonen! Het voordeel van een dual dashcam is, dat u filmopnamen maakt aan twee kanten van de auto. Dat kan de voorkant, achterkant of de zijkant zijn. Een dubbele dashcam is dus feitelijk een extra oog op de weg. Deze dubbele camera’s kunnen u helpen om dode hoeken op te vangen en helpen bij het inparkeren. Ten slotte kunt u dual dashcams natuurlijk ook voor uw plezier gebruiken. Als u een fraaie toeristische route maakt, kunt u die opnemen om later nog eens van het traject te kunnen nagenieten. 

Bekijk het brede aanbod dual dashcams op CarCam.nl 

Bezoek nu CarCam.nl, dé aanbieder van goede en voordelige dashcams in Nederland. Wij bieden een ruim assortiment  dual dashcams voor scherpe prijzen aan. Graag tot ziens op onze website!