Rijschoolericbakker
Image default
Recreation / Motorcycles

Piaggio Zip snor

Ben je op zoek naar een goedkope scooter maar wil je toch een “echt” merk kopen? Dan is de Piaggio Zip snorscooter het model waar jij naar zoekt! Het bekende merk uit Italië maar met een prijskaartje in het middensegment. Deze scooter is gemaakt met hetzelfde oog voor detail als die andere bekende scooter uit Italië, de Vespa, maar met een veel lagere prijs. Hoe is het mogelijk dat de Piaggio Zip snorscooter zoveel waar voor zijn geld biedt?

 

Piaggio Zip snorfiets: Italiaanse klasse

Wist je dat Vespa eigenlijk geen merk is maar een model? De bekende retro scooter komt uit de Piaggio fabriek, het eerste model kwam in 1946 op de markt. De Piaggio Zip is een stuk moderner. Piaggio wilde een scooter met alle kenmerken van een moderne stadsscooter die ook op prijs kan concurreren met de goedkopere merken. Dat is de Piaggio Zip snorscooter geworden, een uitgekiend model met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

De ideale scooter voor in de stad

Wanneer je kiest voor de 4-takt Piaggio Zip snorscooter kun je op het fietspad rijden. Een snorscooter mag maximaal 25km/u rijden, een helm dragen is niet nodig. Met de 10 inch wielen is de Piaggio Zip snorscooter uiterst wendbaar en ook geschikt voor kleinere rijders. Het hele design is gemaakt om uit te blinken als stadsscooter. Daar komt nog bij dat de Piaggio Zip snorscooter ook nog eens heel zuinig is. In tegenstelling tot de luxe Vespa scooters gebruikt Piaggio kunststof kappen voor de Piaggio Zip snorscooter waarmee het totaalgewicht aanzienlijk lager uitvalt.

 

Eenvoudig in onderhoud

De Piaggio Zip snorscooters heeft minder uitvoeringen dan de Vespa modellen. Een paar kleuren, enkele uitvoeringen, alles wat nodig is en niets meer. Je kunt de scooter zelf wat pimpen met bijvoorbeeld kappensets in diverse kleuren. Je kunt de scooter voor een deel ook zelf onderhouden, het is eenvoudig vervangende onderdelen te bestellen. De Piaggio Zip snorscooter is een zeer onderhoudsvriendelijke scooter.

 

Als je vlot door de stad wilt rijden met een echte merkscooter voor een schappelijke prijs moet je zeker naar het assortiment Piaggio Zip snorscooters kijken. Hier haal je een betrouwbare scooter mee in huis, gemaakt door de grootste scooter fabrikant in de wereld.

https://www.fastfuriousscooters.nl/piaggio/piaggio-zip/